FacebookYouTubeПідписатися на RSS

Святкуємо 30-річчя!

30 років школі - це багато? За ці роки велика кількість учнів приходить навчатись та стає випускниками. 21 листопада 2019 року і галереї Харківського художнього музею відбулось відкриття виставки класу образотворчого мистецтва комунального початкового спеціалізованого мистецького навчального закладу Харківської районної ради “Височанська дитяча школа мистецтв” “Барвіночки” з нагоди 30-ї річниці заснування школи.

Святковий концерт розпочався з перегляду відео-буклету про досягнення школи за ці роки, календар традицій, про дружній колектив.

На святі завжди є гості, музика та подарунки! З привітанням та нагородженням подяками від начальника Управління культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації Яцини Олега Анатолійовича виступила його заступник Плотнік Наталія Анатоліївна. Її слова були наповнені особливим теплом. Подяки отримали: колектив школи, директор Пакош Лариса Миколаївна та викладач Кравчинська Олена Володимирівна.

Від імені Харківської районної державної адміністрації, висловила подяки та вручила цінний подарунок - комплект звукопідсилюючої апаратури - начальник відділу культури і туризму Харківської районної державної адміністрації Пономаренко Вікторія Володимирівна. Подяками від адміністрації нагороджені: директор Пакош Лариса Миколаївна, старший викладач та викладач фортепіано Федотова Тетяна Валеріївна та викладач скрипки Агабабян Валентина Савелівна.

Подяки від відділу культури і туризму отримали: викладачі Найда Сергій Юрійович (гітара), Окезіє Лада Олександрівн (фортепіано),Гриценко Олександра Едуардівна (фортепіано),Смаль Оксана Анатоліївна (концертмейстер хору, скрипки та сольного співу),Войтенко Михайло Андрійович (баян, акордеон),Воскобойнікова Світлана Іванівна (фортепіано).

Музичні номери ансамблю скрипалів “Веселий настрій”, інструментальних ансамблів гітаристів, “Овація”, “Дело в шляпе”, викладачів та сольного виступу наймолодшої піаністки Лілії Мудрець були оповиті обміном теплих слів та побажань почесних гостей. Від імені Харківського обласного навчально-методичного центру підвищення кваліфікації працівників культосвітніх закладів директор Самоварова Тамара Михайлівна. Виступили завідуючі відділом Харківського художнього музею Денисенко Ольга Йосипівна та Сідельова Ірина Миколаївна. Деякими моментами історії заснування школи поділився Роденко Олександр Єлисейович – директор дитячої музичної школа № 3ім. М.В. Кармінського, перший директор Височанської дитячої школи мистецтв.

Дякуємо нашим випускникам - Проскуріній Крістіні та Дугінову Миколі - за проведення свята та підтримку музичних номерів. Велике загальне фото на згадку, солодкі подарунки виконавцям, сувенір-медаль - так завершилось свято і відкрилась виставка дитячих творчих робіт. Ми вас запрошуємо до Харківського художнього музею - переглянути роботи, залишити свої відгуки. Дякуємо всім за чудове свято!

Галерея "21.11.2019_30 років. Художній музей"

стаття на сайті ХРДА





Кiлькiсть переглядiв: 395